FAQ items aan het laden...

Engelse ijswagens

Organiseer uw eigen spetterende ijs-party!

Wij hebben drie originele Engelse ijswagens:

 • Bedford uit 1971
 • Bedford uit 1977
 • Bedford uit 1979

De ijswagens zijn te huur voor evenementen en partijen. Denk ook aan kinderfeestjes, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Om uw eigen spetterende party te organiseren kunt u in plaats van een ijswagen ook een originele RVS ijsbox huren of het ijsmeubel Vivaldi.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

 

[wysija_form id="3"]

IJswagen mét ijscoman!

U hoeft niet zelf te scheppen

Vivaldi’s ijskarren

Berichten over de ijs wagens van IJssalon Vivaldi

IJswagens op locatie

Ook dit seizoen zullen wij weer op diverse evenementen te vinden zijn. Lekker aan de dijk Enkhuizen,         Spektakel in het park Grootebroek, Spektakel op het plein

IJswagen op je verjaardag!

De winnaar van de actie "ijswagen op je verjaardag" van IJssalon Vivaldi is geworden: Stephanie Horn.Van harte gefeliciteerd! De actie geld ook weer voor dit seizoen, dus spot...

Kermis borrel

Daar gaat hij dan. De BedFord naar Verhuizen. Een kermis borrel van 400-600 personen. Treffen het zeker met dit weer!

IJswagens worden verhuurt voor op locatie, voor de duur van 2 uur, incl. o.a. ijshoorntjes, toebehoren én ijscoman die voor u schept.

De ijswagens zijn inclusief 3 bakken ambachtelijk ijs naar keuze. Uit 1 bak gaan ongeveer 35 cornetjes met 2 bolletjes of 70 met 1 bolletje.

Indien ijsjes per stuk worden afgerekend, rekenen wij geen huur, maar gaan wij wel uit van een minimale afname (4x 5 liter ambachtelijk ijs). Wij rekenen dan de gangbare prijzen, zoals op de ijswagen staan vermeld.

IJswagen huren

Voor feesten, personeel verwennen, verjaardagen, verenigingen

Een originele Engelse Bedford ijswagen kunt u huren voor 2 uur op een locatie naar keuze. De ijswagen is inclusief 3 bakken ambachtelijk ijs naar keuze, ijshoorntjes, toebehoren én een IJscoman! Extra bakken (per bak van 5 liter) zijn mogelijk tegen meerprijs als vermeld in het IJswagen reserveer formulier. Uit 1 bak ijs gaan ongeveer 35 cornetjes met 2 bolletjes of 70 met 1 bolletje.

De smaken die wij meenemen in de ijswagen zijn:

Vanille, chocolade, Stratiatella, aardbei, yoghurt- framboos, citroen, mango / bosvruchten en smurf

Compleet & All-in voor € 300,00 en is inclusief ijscoman. +Reiskosten: vanaf IJssalon Vivaldi Nijverheidsweg in Grootebroek: + € 0,55 p/km (heen- en terugweg).

Als u nog vragen heeft of meer informatie nodig hebt voordat u online reserveert, dan kunt u gebeld worden. Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter.

  “De ijsjes van Vivaldi smaakten héérlijk! Iedereen bedankt!”
  Helma Kuipers‎ • Facebook
  “Onze dochter Indra heeft genoten van haar ijsje!!!!”
  Miranda Ebbers-Eggink‎ • Facebook
  “En toen stond er ineens een verassing op het schoolplein! Bedankt meester Ruud!”
  Myname IsJamaica‎ • Facebook
  “Fantastisch geregeld Vivaldi! Hoe kan ’t ook anders….alleen maar super leuke reacties van de medewerkers van Van Kampen. Nogmaals erg bedankt!”
  Carlo Vermeulen • Facebook
  “Overheeeerlijk vooral de yoghurt framboos!!!”
  Danielle Daniels‎‎ • Facebook

  Titel